La Setmana de l’Emprenedoria del Maresme oferirà càpsules formatives per superar la crisi de la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre els propers dies 23 i 27 de novembre se celebrarà la 21a edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme, una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Maresme i que enguany s’ha adaptat a les circumstàncies de la pandèmia.

Aquest cop, segons informa el propi consell, el projecte oferirà a les persones emprenedores tot un seguit d’eines per ajudar-les a afrontar aquests moments de crisi, de nous plantejaments de negoci i de noves formes de contactar amb el mercat.

Segons explica l’ens comarcal, el programa de càpsules formatives s’ha formulat en base a les demandes expressades per les persones que regenten un negoci, i giren entorn al màrqueting online, les finances i la relació amb els clients.

Tots els tallers i xerrades es faran en línia, amb un programa que s’iniciarà dilluns que ve i que s’allargarà fins divendres dia 27. Totes les sessions es fan els matins, i tenen una durada d’entre les dues i les tres hores.

Tot i que totes les càpsules que ofereix la Setmana de l’Emprenedoria són gratuïtes, sí que cal una inscripció prèvia a través del formulari que s’ha habilitat al web del mateix Consell Comarcal del Maresme, i que podeu trobar en aquest enllaç: Inscripció a les càpsules formatives de la XXI Setmana de l’Emprenedoria al Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics