Blanes registra un centenar d’actes per no respectar els confinaments aquest cap de setmana

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Durant el passat cap de setmana, la Policia Local de Blanes ha aixecat un total de 95 actes per incomplir el confinament nocturn i municipal.

En total, el cos blanenc ha fet controls a 147 vehicles, i en aquest sentit ha notat especialment l’obertura del nou centre comercial Decathlon que ha estrenat la ciutat aquest passat divendres. Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, un dels controls de pas estava situat precisament a prop de l’establiment, per tal de comprovar que les persones que s’hi dirigien no provenien d’altres localitats veïnes.

De fet, el consistori blanenc compara l’increment de visitants a la zona aquest passat cap de setmana arran de l’obertura del Decathon amb el que també es va detectar la setmana anterior amb la posada en servei del nou pont de la carretera entre Malgrat de Mar i Blanes.

El consistori blanenc explica que, fins ara i des que van entrar en vigor les noves mesures, la Policia Local ha aixecat 263 actes-denúncia per trencar els confinaments nocturns diaris, així com els perimetrals del municipi de divendres a diumenge, de les quals 112 s’han registrat aquesta última setmana.

En aquest cas, segons puntualitza l’Ajuntament de Blanes, no s’hi inclouen les actes-denúncia que també s’han aixecat per no dur la mascareta posada, tot i que afirma que, generalment, la ciutadania de Blanes compleix la normativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics