Palafolls en Comú denuncia que el govern els diu “que pregunten massa”

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup municipal de Palafolls en Comú ha emès un comunicat explicant els motius pels quals, al ple d’ahir, no van decidir fer cap pregunta.

Segons els comuns, el govern d’ERC els ha dit que als plens “pregunten massa”, i que “es veuran obligats a controlar i reduir” el seu temps perquè “els forcen amb les seves maneres”.

Per aquests motius, la formació que representa al ple la regidora Clara Hidalga va prendre la decisió de no fer cap pregunta al ple ordinari celebrat ahir al vespre.

A la vegada, la formació morada assegura que “pensaran com actuar” davant del que consideren una “amenaça velada”. Palafolls en Comú acaba el seu comunicat afirmant que volen deixar clar que “no els faran callar”.

D’altra banda, els comuns també han respost a través d’un altre document al comunicat d’ERC en què els republicans critiquen les declaracions de la regidora Clara Hidalga. PeC diu que és “qüestionable” que el govern faci un comunicat per “carregar contra una part de l’oposició, i que aquesta sigui la minoria”.

Els comuns afirmen que ERC respon a les seves preguntes com si fos un “míting”, allargant el temps i després rebuscant “argúcies legals, no morals, per retallar els temps al seu gust”.

També recriminen al govern republicà l’horari de les comissions de govern, que se celebren a les 9 del matí, cosa que asseguren impedeix l’assistència dels comuns per qüestions laborals, i que això demostra que no els han estès la mà.

Per tot plegat, Palafolls en Comú considera que el govern d’ERC “van tenir i tenen” la oportunitat d’estendre la mà “de veritat” per treballar conjuntament per Palafolls, però que no els interessa, a la qual cosa els comuns consideren que els republicans no volen compartir la majoria absoluta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics