Palafolls s’il·luminarà de Nadal aquest divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper divendres 27 de novembre és la data escollida per l’Ajuntament de Palafolls per inaugurar, de forma oficial, la decoració que vestirà el nostre municipi aquestes properes festes de Nadal.

Enguany, la pandèmia ha obligat a adaptar un acte que, ja l’any passat, va servir per presentar públicament el nou enllumenat i la decoració creada pels alumnes dels centres educatius palafollencs; en aquell moment, va ser amb la presència de diversos centenars persones. Així, malgrat l’afectació de la Covid-19, des de l’àrea de Cultura del consistori s’ha estat preparant un acte canviat que donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal al municipi en forma de tastet cultural i musical.

L’esdeveniment, que es durà a terme a la confluència dels carrers Major, Francesc Macià i avinguda Costa Brava, comptarà amb l’actuació del grup de música infantil Els Atrapasomnis, a partir de les 5 de la tarda, i una hora més tard es premerà el botó que encendrà els llums de Nadal a Palafolls.

En parla Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

D’aquesta manera, doncs, s’intentarà oferir un acte d’inauguració de la decoració nadalenca per celebrar l’inici de les festes malgrat la pandèmia, però que diferirà inevitablement de les imatges que van poder veure’s el passat 2019.

Des de l’àrea de Cultura expliquen que els protocols que se seguiran per aquest esdeveniment seran els mateixos que es van seguir durant la passada Festa Major. Per tenir entrada cal dirigir-se a l’edifici del MiD entre 9 del matí i 9 del vespre i reservar plaça donant les dades de contacte; en aquest sentit, cadascú tindrà un lloc assignat.

Es preveu que l’assistència sigui exclusivament palafollenca, tenint en compte que divendres ja està en vigor el confinament perimetral per municipis. Tot i així, qui no pugui assistir-hi o prefereixi gaudir de l’acte des de casa, ho podrà fer seguint la retransmissió via streaming que es farà a des de Ràdio Palafolls.

Al llarg del muntatge previ dels elements per fer l’acte, durant el mateix esdeveniment i posteriorment també hi haurà restriccions de trànsit al centre de Palafolls, per la qual cosa caldrà tenir-ho en compte si es condueix per aquella zona aquest proper divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics