URGENT

Can Batlle estrena nous elements de circ

Compartiu aquesta història

El local jove de Palafolls ha estrenat avui dimecres un nou espai pels joves a les seves instal·lacions. Es tracta d’elements per practicar acrobàcia aèria, com poden ser trapezi, teles o corda.

Aquesta ha estat una demanda feta des dels joves palafollencs al local, igualment com ja ho va ser la instal·lació de cal·listènia estrenat fa uns mesos.

D’aquesta manera, des d’avui dimecres els usuaris de Can Batlle ja poden gaudir d’aquesta nova proposta al local.

Miquel Roura, responsable del local jove, assegura que des de Can Batlle estan satisfets que amb l’estrena d’aquesta nova instal·lació es doni resposta a les demandes dels joves.

Precisament, el local jove ha reobert les seva atenció al públic aquest dilluns, coincidint amb l’inici del nou pla de desescalada de les mesures anti-Covid.

Roura explica que, a diferència del parc de cal·listènia, els nous elements de circ s’han instal·lat a l’interior del local, després d’estudiar-ho amb l’arquitecte municipal, concretament a l’edifici annex al local i que ara s’ha volgut tornar a condicionar i reactivar perquè aculli activitats.

Justament, el local jove Can Batlle ha anunciat, pel divendres 4 de desembre, la celebració de les Primeres Jornades Seguim de Nit, una iniciativa que durant la tarda d’aquell dia oferirà tallers de circ i graffiti, un workshop d’scooter i una sessió de Rap i Freestyle. Les activitats es faran en diferents espais de Palafolls, com la plaça de Poppi, l’Institut, l’skatepark o el mateix local jove, i per participar-hi cal inscripció prèvia contactant amb Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics