El camí de la Ginesta es reobre al trànsit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts a la tarda ha quedat obert oficialment el trànsit al camí de la Ginesta, després de pràcticament 11 mesos d’obres i amb retards acumulats per fets imprevistos, com el Gloria o el coronavirus.

El camí antic de Tordera presenta ara un aspecte radicalment diferent del que tenia abans dels treballs. El paviment és nou, i els carrils de circulació ara estan clarament delimitats. A la vegada, en alguns punts conflictius de la via, com el revolt del dipòsit d’Aigües de Blanes, s’han col·locat bandes rugoses per obligar als vehicles a reduir la marxa.

Al reasfaltat del traçat de la carretera i a la millora dels revolts més perillosos s’hi ha d’afegir també els treballs d’instal·lació de diversos subministraments, com l’aigua i el clavegueram del polígon industrial.

En tot el recorregut de la carretera s’hi manté una velocitat màxima permesa de 30 quilòmetres per hora.

Les obres del camí de la Ginesta s’inclouen dins de les actuacions previstes al Pla Especial d’Infraestructures Comuns de la Zona Industrial Nord.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics