La Policia alerta de trucades enganyoses que es fan passar per la Creu Roja

Patrulla de la policia local. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos de la Policia Local de Palafolls ha emès una alerta a la població després de detectar que s’estan produint trucades a veïns del municipi, especialment gent gran, en què l’interlocutor es fa passar per un membre de la Creu Roja i ofereix una visita a domicili per subministrar la vacuna contra la Covid-19 o contra la grip estacional.

Des del cos de seguretat palafollenc avisen que es tracta de trucades falses, que aprofiten per entrar als domicilis de les víctimes per, suposadament, cometre robatoris al seu interior.

Xavier Reina, sergent de la Policia Local de Palafolls, explica que ja han rebut l’avís d’aquest fet per part d’algun veí del municipi, i que retornant la trucada al número en qüestió, que en aquest cas era de la província de Girona, es responia que no eren membres de la Creu Roja.

El cos de la Policia Local de Palafolls va rebre el primer avís sobre aquesta possible estafa ahir dimarts, i avui ja s’han fet les comprovacions pertinents amb la Creu Roja, des d’on s’ha afirmat que no estan duent a terme cap mena de campanya de vacunació ni cap trucada d’aquest tipus.

En aquest sentit, el cos palafollenc demana a la població que, sobretot, no faciliti cap mena de dada ni d’adreça del domicili, per evitar ser estafats i rebre visites indesitjades a casa.

Des del cos informen que, per ara, no tenen constància que s’hagi arribat a produir cap fet delictiu després de fer-se aquestes trucades, i ara alerten a la població per evitar que els presumptes estafadors puguin arribar a accedir als domicilis. També demanen als veïns que, si reben una trucada d’aquest tipus, ho facin saber a la policia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics