Blanes debat avui els pressupostos del 2021

El ple del mes de novembre a l’Ajuntament de Blanes, que se celebra aquest vespre de dijous, servirà per debatre els pressupostos municipals de cara a l’any vinent.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, els comptes de l’any que ve ascendeixen per sobre els 52 Milions d’euros, amb l’opció que calgui fer ajustos a les ordenances per seguir donant suport als sectors afectats per la Covid-19.

En aquest sentit, el consistori blanenc recorda que una part dels ingressos del pressupostos del 2021 està supeditada a les ordenances municipals, aprovades inicialment el passat mes d’octubre. En l’últim ple, el govern de Blanes ja va anunciar futurs ajustos que caldrà fer a les ordenances, taxes i preus públics 2021, conforme a les necessitats que es vagin marcant, sobretot pel que fa al suport als sectors econòmics afectats per la pandèmia.

El ple d’avui també porta a debat un total de tres mocions. La primera és una que presenta el grup de Junts per Blanes, a petició dels consells esportius de Catalunya, per declarar l’activitat física com a “bé essencial” equiparable a d’altres elements de l’estat del benestar.

Les dues mocions següents les presenten  ERC i Blanes en Comú Podem. Una d’elles té a veure amb el lligam històric entre el poble sahrauí i la població blanenca, sobretot amb la relació que hi ha hagut a través de les ‘Vacances de Pau’ promogudes pel Col·lectiu de Famílies Acollidores d’Infants Sahrauís de Blanes. L’altra vol servir per debatre sobre les ocupacions il·legals de vivendes de tot tipus i el dret a l’habitatge digne.

El ple, que comença al punt de les 7 del vespre, es podrà seguir en streaming a través del perfil de Facebook de l’Ajuntament de Blanes i per Ràdio Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics