Continua a la baixa el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons l’últim balanç de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre total de pacients ingressats per coronavirus als hospitals de Blanes i Calella és ara de 33 persones.

D’aquests pacients, 10 estan ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 11 al sociosanitari de la mateixa població i els altres 12 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Des de l’anterior recompte, efectuat dijous passat, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 5 nou ingressos i 4 noves altes. Al sociosanitari calellenc s’hi ha registrat 2 nous ingressos, 6 noves altes i dues defuncions.

A l’Hospital de Blanes hi ha ingressat 4 nous pacients amb Covid-19 i 5 noves altes, dues de les quals són persones que ja s’han negativitzat però que continuen ingressades al centre.

Per altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa als 255 punts -42 punts menys que el passat dijous-, mentre que l’RT es manté estable i és ara mateix de 0,88.

Comptabilitzant tots els centres sanitaris de la CSMS, actualment hi ha 8 professionals sanitaris positius i en aïllament, mentre que es mantenen dues persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Des de la corporació sanitària es continua insistint en què cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social, així com continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics