El servei de tren entre Malgrat i Blanes es reprendrà el proper dia 9

Foto: Adif
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal i com ha pogut avançar Ràdio Palafolls aquest matí i ha confirmat aquest migdia Adif, la línia de Rodalies entre Malgrat de Mar i Blanes entrarà de nou en funcionament el proper dimecres 9 de desembre, just després del pont de la Puríssima.

D’aquesta manera, els dos municipis quedaran connectats de nou amb la xarxa ferroviària després de més de 10 mesos d’interrupció arran de l’esfondrament de l’antic pont pel temporal Gloria i dels treballs de construcció de la nova infraestructura sobre el riu Tordera, que van acabar a principis de novembre.

La línia de tren, doncs, tornarà a connectar-se abans d’acabar l’any, complint amb les previsions fetes per Adif al llarg dels darrers mesos de reprendre el servei a finals del 2020.

Les obres del nou pont, segons informa Adif, han suposat una inversió de més de 10 Milions d’euros i per fer-les s’han utilitzat 792 metres de carril i 1.200 metres de catenària, entre altres elements.

L’antic pont ferroviari, que datava de l’any 1954, va esfondrar-se pel desbordament del riu Tordera la matinada del 22 de gener, arran del temporal Gloria, igualment com va passar amb l’antic pont de la carretera, que transcorre paral·lelament al del tren i que va posar-se en servei a principis de novembre.

 

Foto de portada: Adif

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics