Divendres acaba el termini per demanar bonificacions a la quota fixa de l’aigua pels pensionistes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls obria el període per sol·licitar bonificacions a la part fixa de la quota del servei d’aigua, una ajuda destinada a pensionistes majors de 65 anys.

L’ajuda s’obre cada any, i es rep per l’any següent, és a dir, les persones que la demanin ara ho veuran reflectit a partir del 2021. La bonificació no repercuteix al consum d’aigua, sinó que ho fa a la part fixa de la factura.

En parla Judit Puig, tècnica de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Per poder beneficiar-se d’aquesta ajuda cal ser pensionista major de 65 anys empadronat a Palafolls, disposar d’una única propietat immoble, viure sol o amb parella i no superar el salari mínim interprofessional amb les pensions que es cobrin per persona.

Puig recorda que el termini està obert fins aquest divendres 4 de desembre, i que per sol·licitar l’ajut cal presentar una instància i l’últim rebut del subministrament d’aigua a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, demanant cita prèvia abans de divendres al telèfon 93 762 00 43.

El consistori palafollenc recorda que cal demanar la cita prèvia a l’OAC abans de divendres per poder ser atès i fer entrega de tota la documentació per demanar la bonificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics