Palafolls comptarà amb servei de taxi a demanda a principis de l’any que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidora Helena Carles, encarregada de les àrees de Serveis Socials, Igualtat, Entitats, Urbanitzacions i Transport, va ser ahir la convidada al programa Assumptes Interns de RP.

Des de l’antiga fàbrica del Forroll, Carles va repassar l’actualitat municipal a través de les seves regidories. La regidora va avançar que, dins de la cartera de Transports, el govern preveu que, a principis de l’any que ve, Palafolls pugui comptar amb un nou servei de taxi a demanda per facilitar la mobilitat dels veïns del municipi, especialment en el cas de les urbanitzacions, però obert a tota la ciutadania palafollenca.

El servei, amb una sol·licitud prèvia de 24 hores via telefònica, recollirà a l’usuari a casa seva i el deixarà en una de les dues parades que s’instal·laran al centre del municipi, i el retorn es farà de la mateixa manera. El cost del servei serà de 2 euros per l’usuari, mentre que la resta l’assumirà el consistori.

El servei de taxi a demanda a Palafolls estarà disponible de 7:30 del matí i fins a les 20h del vespre, de dilluns a divendres.

Sobre la L5 del bus, Carles fa bona valoració de l’ús que té actualment la línia amb els nous horaris aplicats a principis de curs, i afirma que ha augmentat en nombre d’usuaris.

Carles s’encarrega també de les àrees de Serveis Socials i d’Igualtat, uns àmbits que han notat especialment el pols de la pandèmia, sobretot al llarg dels primers mesos d’afectació. En aquest sentit, assegura que s’han incrementat els esforços per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, i ha informat que l’ajuntament té previst tornar a obrir una nova línia d’ajuts per a persones afectades per la Covid-19 de cara a principis d’any. En aquest sentit, afirma que esperaven una resposta més nombrosa de sol·licituds, i ha aprofitat per fer una crida a la població que necessiti demanar els ajuts.

Pocs dies després del 25-N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, la regidora d’Igualtat ha recordat també que s’ha notat un augment de l’atenció a casos en aquest àmbit al municipi.

Sobre la gestió de les urbanitzacions, Carles admet que cal tenir-les més presents, i afirma que el consistori està treballant en fer arribar la fibra òptica a aquestes zones i per millorar les infraestructures i l’urbanisme de Ciutat Jardí, Mas Reixach i Mas Carbó.

La regidora republicana ha valorat molt positivament la reactivació de diverses entitats veïnals de Palafolls, com les de Sant Lluís, Santa Maria o Palafolls centre, i ha animat a la ciutadania a formar-ne part per fer arribar les demandes a l’ajuntament. A la vegada, Carles ha insistit també en la idea de convertir el Fòrum Palatiolo amb l’epicentre de l’activitat associativa de les entitats palafollenques, traslladant l’activitat de la Nau d’entitats a aquesta ubicació més cèntrica.

 

Recupera l’entrevista sencera a la regidora Helena Carles:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics