URGENT

Els Mossos identifiquen i detenen el presumpte autor de l’atropellament mortal a la N-II

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han identificat i detingut al presumpte autor de la mort d’un home, la passada nit de dilluns, que va ser atropellat quan caminava pel voral de la carretera N-II, en direcció a Tordera. Segons ha pogut saber aquesta emissora, la víctima era palafollenca.

El cos policial ha detingut l’home presumpte autor de l’atropellament, que va fugir del lloc dels fets, i a qui s’acusa d’abandonament del lloc de l’accident. 

Segons han informat els Mossos, aviat passarà a disposició judicial.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el cos de l’home es va localitzar a l’alçada del quilòmetre 677,4 de la N-II, poc abans d’arribar a l’accés a Mas Carbó, després que els Mossos rebessin l’avís pels volts de les onze de la nit.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta, ja són 101 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreteres de Catalunya aquest 2020. L’any passat, a aquesta xifra s’hi va arribar a principis d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics