Palafolls encén el seu enllumenat de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de dissabte, el nostre municipi ja vesteix de forma oficial la decoració de Nadal d’aquest 2020. Ho fa després de la celebració de l’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc i d’inauguració de la decoració feta pels alumnes del municipi, igualment com ja es va fer l’any passat.

Des d’un escenari ubicat a la cruïlla dels carrers Major i Francesc Macià i les avingudes Pau Casals i Costa Brava, la música del grup Els Atrapasomnis va servir de preàmbul per l’encesa, que es va fer de forma conjunta entre palafollencs de diferents edats.

Des de l’escenari, just abans de l’encesa, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va recordar i agrair la tasca feta conjuntament des de les diferents àrees del consistori per fer realitat l’encesa de l’enllumenat nadalenc a Palafolls, també pel que fa a l’arbre gegant que llueix des de dissabte el Fòrum Palatiolo. En aquest cas, enguany aquesta decoració s’ha treballat amb els alumnes palafollencs des de la llar d’infants i fins a l’institut de la Font del Ferro.

Una de les sorpreses reservades per aquest passat dissabte ha estat la bústia de desitjos que s’ha instal·lat a la mateixa plaça, i on l’alcalde va convidar a la ciutadania a dipositar-hi els seus missatges pel proper any 2021.

D’altra banda, Alemany va avançar també que en els propers dies l’ajuntament informarà sobre com es podrà gaudir de la visita dels 3 Reis d’Orient, els quals va assegurar que passaran per Palafolls, encara que sigui amb un format diferent al d’altres anys.

L’acte d’encesa dels llums de Nadal a Palafolls s’ha hagut de fer enguany seguint les mesures de prevenció i seguretat davant del coronavirus. Una d’elles va ser la limitació de l’aforament a l’acte a les 250 persones, que es va establir amb cadires i localitats assignades amb reserva prèvia i que es va esgotar ja diversos dies abans de l’encesa.

Recupereu aquí l’acte celebrat dissabte, que Ràdio Palafolls va retransmetre en directe a través de streaming:

https://fb.watch/2gnVV8vzfc/

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics