Els veïns de Ciutat Jardí s’autoorganitzen per decorar de Nadal la urbanització

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto cedida per veïns de Ciutat Jardí

Aquest dissabte, Palafolls va celebrar l’acte oficial de l’encesa de l’enllumenat nadalenc i la inauguració de la decoració feta pels alumnes palafollencs, però aquesta no és l’única estampa nadalenca que es pot veure aquests dies al municipi.

Lluny del nucli, a la urbanització de Ciutat Jardí, diversos veïns s’han autoorganitzat per decorar els carrers de la zona amb motius nadalencs.

La iniciativa ha sorgit de forma totalment autogestionada des dels residents de la urbanització, amb la voluntat de donar color i alegria a l’espai públic tot utilitzant material reciclat i amb l’empenta dels veïns.

En declaracions a aquesta emissora, Mercè Garzón, membre de la junta de l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí, ha recordat que les urbanitzacions han deixat de ser espais només de segones residències, i que la nombrosa comunitat veïnal que hi resideix tot l’any ha volgut donar resposta a la manca de decoració nadalenca a la zona.

La iniciativa ha comptat amb la participació de molts veïns i veïnes de Ciutat Jardí, que hi han participat activament confeccionant la decoració o bé fent donació del material reciclat. Entre altres, han instal·lat un arbre de Nadal a la rotonda que dona accés a la urbanització i, fins i tot, aquest passat cap de setmana va arribar-hi el tió.

Una de les veïnes impulsores de la iniciativa és Laura Bresba, resident a Ciutat Jardí des de fa uns anys, que explica que la proposta s’ha tirat endavant sobretot pensant amb els més petits, i que ha servit per fer pinya entre els veïns i crear un sentiment de barri entre els residents de la urbanització. En aquest sentit, considera que aquesta iniciativa serà la primera de moltes que es faran per dinamitzar la vida social de Ciutat Jardí.

Els veïns de Ciutat Jardí demanen a l’Ajuntament de Palafolls que els tingui més en compte, ja que afirmen sentir-se “abandonats” a l’hora d’escoltar les seves demandes en diferents àmbits, també en el cas de la decoració de Nadal. En aquest sentit, posen com a exemple la petició de poder connectar a la llum l’arbre de Nadal de la rotonda d’entrada a la urbanització, a la qual segueixen esperant resposta per part del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics