Palafolls reparteix un llibre de suport a la gent gran amb consells davant la pandèmia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha començat a repartir aquest dijous un llibre adreçat a la gent de la tercera edat de la nostra vila. Es tracta de “Petits consells per a grans persones”, una publicació que s’ha editat amb l’objectiu d’acompanyar a les persones grans del municipi amb recomanacions per combatre la Covid-19 i que també inclou activitats per exercitar la memòria.

Sònia González, regidora de Gent Gran del consistori palafollenc, explica que la intenció del llibret ha estat donar suport a un dels col·lectius més vulnerables davant la pandèmia, com ha estat el dels avis i àvies.

El llibre es repartirà gratuïtament a través del Casal d’Avis del centre, amb la panera de Nadal, però des d’avui també s’ha començat a repartir a les farmàcies de Palafolls, a l’EMMiD, a l’àrea de Serveis Socials i també al mateix ajuntament.

De fet, no és la primera vegada durant la situació de pandèmia actual que des de l’Ajuntament de Palafolls s’impulsa una iniciativa d’aquest tipus. El passat mes de maig, quan tot just s’iniciava el desconfinament, el consistori va tirar endavant també un llibre, aquell cop adreçat als nens i nenes de la vila, com a eina per treballar la situació d’estat d’alarma, les etapes de la desescalada i el fet de prendre consciència sobre els nous hàbits davant la Covid-19.

D’aquesta manera, segons explica González, s’ha volgut seguir el mateix model d’ara fa uns mesos però enfocant l’acció al col·lectiu de la gent gran.

Igualment com ja va fer-se amb la publicació adreçada als més petits, l’Editorial Mediterrània s’ha encarregat de l’edició del llibre. Segons ha informat el consistori palafollenc, s’han confeccionat 600 exemplars del llibre, una tirada que s’ha calculat en base al padró municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics