Entren en funcionament les càmeres dels carrers Carme, Ollers i Bellaire de Malgrat de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El municipi veí de Malgrat compta, a partir d’avui divendres, amb nous dispositius de control de trànsit i seguretat en funcionament al seu nucli urbà.

En concret, avui s’han posat en servei les càmeres dels carrers Carme, Ollers i Bellaire, ubicades a l’entrada i a la sortida d’aquestes vies, i que serveixen per fer una lectura de les matrícules i identificar els vehicles que passen en aquesta zona, on la mobilitat està restringida als que hi estiguin autoritzats.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, les noves càmeres substitueixen les pilones mòbils que hi havia fins ara. De fet, els nous aparells són la segona fase de les primeres càmeres que a l’octubre del passat 2019 ja es van instal·lar als carrers Mar, Mallorca i Ramon Turró.

Segons el consistori malgratenc, l’objectiu és que tot aquest sector del municipi esdevingui una gran illa de vianants. Això implica, recorda l’ajuntament, que en aquest sector resta restringida la circulació de vehicles. En aquest sentit, les càmeres detecten totes les entrades i sortides, que es comparen amb una base de dades on hi constaran els vehicles autoritzats a passar pels carrers Carme, Ollers i Bellaire. A la vegada, quan el sistema informàtic detecta el pas de vehicles no autoritzats a aquesta zona de vianants, genera una denúncia automàticament.

Amb la posada en funcionament, avui divendres, d’aquests nous aparells, el consistori malgratenc dona per acabada la segona fase del projecte de càmeres del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics