El nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella augmenta lleugerament

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Després d’uns dies amb una xifra que s’havia anat reduint fins a les 28 persones ingressades aquest passat dilluns, segons les últimes dades publicades ahir dijous per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva el nombre de persones amb Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella puja fins a les 31.

En concret, segons informa la corporació, actualment hi ha 8 pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 5 al sociosanitari de la mateixa localitat i 18 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Comptabilitzant tots els centres de la CSMS, actualment es registren 3 professionals sanitaris positius de Covid-19 i dues persones més confinades per contacte estret amb un positiu.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, aquesta darrera setmana, se situa en els 209 punts -19 més que dilluns passat-, mentre que l’RT també puja i és ara del 0’92.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva continua insistint en què cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia, minimitzant el risc de contagi reduint el contacte social, fer l’activitat mínima indispensable fora de casa i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i distància de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics