Poques sancions en l’últim cap de setmana de confinament municipal

Imatge d'un control policial a Palafolls el mes d'abril - Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Palafolls establia de nou controls aquest passat cap de setmana davant les mesures de confinament municipal encara en vigor, sobretot a la carretera B-682, que comunica amb Blanes.

Durant aquests últims dies, el cos palafollenc ha aixecat un total de 5 actes denúncia a conductors que no havien respectat la restricció de mobilitat entre municipis. A la vegada, segons ha informat el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, també s’ha sancionat a una persona per incomplir el toc de queda i s’han registrat diverses actes per possessió de substàncies estupefaents.

Aquestes dades contrasten amb les que es registraven a principis de novembre, ja que en aquell moment la Policia Local de Palafolls n’aixecava més d’una cinquantena.

Tot i així, segons ha afegit el cap del cos policial palafollenc, aquest cap de setmana ha calgut actuar també en una baralla entre joves, i que s’hauria produït fruit d’un botellón al carrer i d’una discussió posterior. Tot plegat va acabar amb un dels implicats ingressat a l’hospital, i ara s’estan investigant els fets.

D’altra banda, i fora dels límits palafollencs, la Policia Local de Blanes ha aixecat aquest passat cap de setmana un total de 63 actes per no respectar els confinaments municipal i nocturn. Es tracta de pràcticament de la mateixa xifra registrada fa una setmana pels mateixos motius, i el major nombre de denúncies s’han interposat el divendres i el diumenge. Pel que fa al nombre de vehicles identificats, aquest cop han estat 1.441 durant tot el cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics