Demà s’estrena el Circuit Solidari de Palafolls amb la Marató

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper cap de setmana se celebrarà la Marató de TV3, una iniciativa solidària que cada any busca recaptar fons per una malaltia determinada i que, aquest 2020, ha posat el seu focus en la Covid-19.

Ja des dels inicis de la pandèmia, la societat ha impulsat iniciatives solidàries a molts nivells, i en el cas de Palafolls s’ha preparat al llarg d’aquests propers dies diverses iniciatives per sumar-se a les aportacions per l’esdeveniment que organitza la televisió pública catalana.

Una des les activitats és el Circuit Solidari que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls posarà en marxa a partir de demà dimarts.

Segons ha informat el consistori, es tracta d’un recorregut senyalitzat, d’aproximadament 3 quilòmetres, sense avituallament ni assegurança personal, ja que es podrà fer lliurement. La intenció ha estat poder fer un circuit per a tots els públics i poder recaptar fons per la Marató amb la venda de dorsals solidaris, de la qual se n’encarrega la secció d’atletisme del CD Palafolls.

En parla Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Els dorsals solidaris es vendran a partir de demà a la tarda i fins el dia 18 amb un donatiu de 3 euros, a través d’una paradeta instal·lada davant la porta petita del Palauet; les primeres 300 inscripcions tindran samarreta de regal.

González destaca que a les persones que s’inscriguin se’ls entregarà un mapa perquè puguin seguir el recorregut, que és circular i que passa pels entorns propers a l’Institut de la Font del Ferro, passant entre altres per Can Pol i Can Fonolleda. La regidora remarca que es tracta d’un circuit molt accessible per tots els públics.

El consistori palafollenc ha animat a la ciutadania a compartir imatges, fent el circuit, a les xarxes socials, amb l’etiqueta #LaMaratóPLF. Trobareu el recorregut del circuit al web www.palafolls.cat i també al web d’aquesta emissora, www.radiopalafolls.cat.

Paral·lelament a aquesta activitat, diverses entitats palafollenques s’han sumat a la solidaritat amb la Marató, ja des d’aquest passat cap de setmana, amb la venda de mascaretes amb el lema “EntitatsPLF”, a un preu de 3 euros. D’altra banda, també el Casal d’Homes de Palafolls ha posat a la venda des de fa unes setmanes el calendari solidari, on recreen de forma divertida escenes i personatges mítics de la història del cinema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics