URGENT

S’esgoten les places pel Tió de Palafolls d’aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Tal i com havien previst des de la Colla Gegantera de Palafolls aquesta setmana passada, en menys de 24 hores van esgotar-se les places previstes per fer cagar el tió aquest dissabte al Teatre.

La situació actual de la pandèmia, amb la restricció dels aforaments i el control les persones assistents, han obligat a replantejar la preparació de l’esdeveniment i a obrir un formulari al web municipal on es podia triar la franja horària preferida, amb posterior confirmació dels organitzadors.

En parla Xavier Salicrú, membre de la Colla Gegantera de Palafolls.

L’entitat palafollenca ja preveia un alt nombre d’inscripcions al tió d’enguany, i ja havien avisat durant les primeres hores d’haver-se activat el formulari que el ritme de sol·licituds feia pensar en què s’esgotarien les places ràpidament.

De fet, tal i com explica el mateix Salicrú, el nombre de persones inscrites ha sobrepassat el d’altres edicions del tió de Palafolls. Per tot plegat, des de la Colla de Gegants s’avisa que, degut a la Covid-19, no es preveu ampliar ni horaris ni capacitat de l’activitat.

Palafolls farà cagar el seu Tió aquest dissabte, de 4 a 7 de la tarda, al Teatre de Palafolls; una activitat que, com tota la resta, s’ha organitzat seguint les mesures de prevenció i seguretat davant de la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics