Es manté estable el nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, publicades ahir dilluns, actualment hi ha 32 persones als centres que gestiona l’ens sanitari; és una persona més de la que es registrava el passat dijous.

En concret, actualment hi ha 12 persones ingressades per coronavirus a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 6 al sociosanitari de la mateixa localitat i 14 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Des de l’últim recompte, al centre hospitalari de Calella s’hi han registrat 8 ingressos, 3 altes i una defunció, mentre que al sociosanitari de la mateixa població s’hi han registrat 2 nous ingressos i una alta.

D’altra banda, a l’Hospital Comarcal de Blanes, des de dijous passat s’han registrat 5 ingressos i 9 altes.

També continuen havent-hi ara mateix dos professionals sanitaris positius per Covid-19 i 7 persones més confinades per contacte estret amb un positiu.

Tot i que el nombre de persones ingressades per Covid-19 es mantingui estable, el que sí que ha incrementat aquests darrers dies són el risc de rebrot i l’RT. Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries, a l’Alt Maresme, el risc de rebrot durant l’última setmana ha pujat fins als 219 punts -10 més que dijous passat- i l’RT puja fins del 0,92 a l’1,02.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua insistint en què cal no abaixar la guàrdia davant la pandèmia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social, fer l’activitat mínima indispensable fora de casa i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics