Palafolls habilita una paret de l’institut per a fer graffitis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la paret en la que fa uns dies es va fer un taller de graffitis pels més joves del nostre municipi i que a partir d’ara es posa a disposició dels grafiters per tal que puguin dur a terme les seves creacions en un espai controlat, lliure, i habilitat especialment per fer-ho.

D’aquesta manera es vol evitar que els grafiters usin parets privades o d’equipaments públics per fer els seus dibuixos alhora que se’ls permet realitzar les seves creacions en un espai visible pels joves, com és la paret de l’Institut. 

Serà però un espai autogestionat, pel que seran els mateixos grafiters , però serà blanquejat cada dos mesos per poder encabir noves propostes.

El consistori, però, avisa que caldrà respectar tots els murals pintats i no es permetran faltes de respecte en les creacions i es demana, a més, el màxim respecte per l’entorn. El consistori avisa que si no es respecten aquestes normes caldrà suspendre la zona habilitada per a grafiters.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics