URGENT

El PSC demanarà ajuts a aturats, als negocis i més inversió en els pressupostos de l’any que ve

Compartiu aquesta història

El regidor del PSC Martí Victòria, va avançar ahir a l’Assumptes Interns quines seran les propostes que els socialistes faran al govern en la confecció del pressupost municipal de cara a l’any que ve.

El PSC, principal grup a l’oposició al nostre municipi reclamarà més ajudes a  l’activitat econòmica, ajuts a les persones aturades i també incloure inversions per posar el nostre municipi al dia. Segons Victòria, el nostre municipi està molt tocat per la crisi de la Covid19 i, per això, demana al nou govern una aposta per “no deixar morir el poble”.

Victòria, però, denuncia que a hores d’ara encara desconeixen la proposta de pressupostos del nou executiu local, pel que no entén la demanda de col·laboració que els feien els republicans fa unes setmanes.

Entorn a la neteja viària, Victoria assegura que el contracte licitat durant el passat mandat és correcte i que el problema és que no es compleix, i recorda a l’actual govern que es pot rescindir si els republicans consideren que no s’està fent la feina o s’incompleixen els requisits.

Victoria ha estat molt crític amb la gestió de l’actual govern d’Esquerra amb la recollida d’escombraries. Victòria defensa el nou sistema de recollida i creu que amb una bona gestió funcionaria perfectament, però sospita que l’actual govern prefereix no fer-lo funcionar correctament

Diu el socialista que rere el canvi de contenidors hi havia accions com campanyes de sensibilització o càmeres de seguretat per evitar incivisme, que 2 anys després encara no s’han posat en marxa.

Victòria, que fou regidor de serveis en l’anterior mandat, no entén que la canonada d’impulsió d’aigua cap al dipòsit encara no estigui canviada. Segons el socialista és un projecte programat fa més de 2 anys i una acció que els republicans qualificaven de prioritària al seu moment, però que ara que manen, es va dilatant amb excuses com la detecció d’un problema en el subsòl. Victòria recorda que aquesta canonada passarà pel centre del poble i que permetrà renovar el paviment de carrers molt malmesos com Major o Av Pau Casals, actualment molt deteriorats.

Sobre la proposta de Taxi sota demanda que ha anunciat el govern local, que permetrà connectar a preus assequibles a persones que viuen en els àmbits més incomunicats del poble, Victòria explica que és projecte endegat per l’antic govern i dubta que entri en vigor aquest proper any, ja que assegura que no compta amb partida pressupostària.

Tampoc entén que s’hagi rebaixat les freqüències de pas de la línia de bus urbà L5, que connecta els barris i urbanitzacions amb el centre de Palafolls, quan actuals membres del govern d’Esquerra els reclamaven fa uns anys un augment de pas per les urbanitzacions.

En l’entrevista a Ràdio Palafolls, el regidor socialista ha denunciat el que considera una manca d’informació a l’oposició sobre l’activitat municipal. Assegura que sovint s’assabenta d’actes o d’alguns temes a través de la ràdio o el web municipal i que els republicans fan allò que criticaven quan eren a l’oposició, tot i que el socialista recorda que abans sí que es convidava als regidors de l’oposició als actes.

 

Recupereu l’entrevista sencera:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics