URGENT

El Geriàtric de Palafolls preveu començar a vacunar els seus residents aquesta propera setmana

Compartiu aquesta història

Bones notícies pel geriàtric palafollenc, que a partir d’aquesta setmana que ve preveu que es pugui començar a vacunar els seus residents contra la Covid-19.

Aquest és l’anunci que els ha fet aquesta setmana el Departament de Salut, i que arriba després que el centre hagi estat catalogat fins avui com a residència verda, amb cap cas de coronavirus detectat des de l’inici de la pandèmia.

Tot i aquesta bona situació, Salut ha volgut començar les vacunacions contra la Covid-19 precisament als centres amb una millor situació epidemiològica.

Eva Álvarez, treballadora social del Geriàtric de Palafolls, explicava a mitjans d’aquesta setmana que previsiblement rebran demà diumenge les vacunes, i que preveuen començar a fer les vacunacions al llarg d’aquesta setmana vinent, després d’haver demanat les autoritzacions pertinents als familiars dels residents.

Els responsables del geriàtric palafollenc es mostren satisfets de la feina feta fins ara, però remarquen que cal seguir adoptant mesures per evitar que el virus entri al centre.

En aquest sentit, al llarg d’aquests darrers dies s’han estat fent testos ràpid d’antígens i, fins ara, el resultat ha estat satisfactori, sense cap cas de Covid-19 detectat.

Si tot avança com està previst, doncs, a partir d’aquesta setmana que ve els residents del Geriàtric de Palafolls ja començaran a rebre les primeres vacunes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics