El retard amb les vacunacions afecta també al Geriàtric de Palafolls

Foto: Geriàtric Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que ara fa poc més d’una setmana s’anunciava l’inici de les vacunacions de la Covid-19 al geriàtric palafollenc, previstes pels darrers dies de desembre, els retards del Departament de Salut al llarg de les primeres jornades de vacunacions arreu del territori també han afectat a les previsions de la residència de Palafolls.

D’aquesta manera, encara no han començat les vacunacions al Geriàtric Palafolls, un centre que ha estat catalogat com a residència verda després que no hi hagi hagut cap cas confirmat de Covid-19 al llarg de tota la pandèmia i on Salut volia iniciar les vacunacions del coronavirus ja aquesta setmana passada. De moment, des del centre esperen notícies del departament sobre quan s’iniciarà la vacunació dels residents.

Eva Álvarez és treballadora social del centre.

Davant dels retards que ha patit la campanya de vacunació en aquests primers dies, Salut ha anunciat un canvi dels protocols i ha decidit que es vacunarà tots els dies de la setmana, amb caps de setmana inclosos; ho fa amb l’objectiu de complir amb el termini de donar les 60 mil dosis que arriben cada dilluns.

Davant l’anunci de l’inici de les vacunacions, ja abans de Nadal des del Geriàtric Palafolls es van començar a gestionar les autoritzacions pertinents de les famílies per subministrar les vacunes als residents, amb un 90% d’acceptació.

Fins avui i des del passat 27 de desembre, quan va començar la campanya, s’han vacunat a Catalunya 7.774 persones, només un 13% del que es preveia inicialment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics