Tot a punt per la rebuda dels 3 Reis a Palafolls

Els Reis Mags a l'Ajuntament. 2016
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pandèmia no impedirà que demà, 5 de gener, torni a ser la nit més màgica de l’any, sobretot pels més petits. Ses Majestats els 3 Reis d’Orient visitaran de nou Palafolls, però no ho faran amb la tradicional cavalcada sinó que serà amb campaments estàtics en 3 llocs del municipi. Així, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19, els infants palafollencs podran veure a Ses Majestats al Fòrum Palatiolo, a plaça de la Fasola del barri de Sant Lluís i al local social de les antigues escoles de Sant Genís.

La setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls anunciava canvis en la rebuda dels Reis al municipi, amb la substitució de les cavalcades plantejades inicialment pels campaments fixos, on caldrà assistir-hi amb inscripció prèvia per evitar aglomeracions.

En parla Susanna Pla, 1a Tinent d’alcalde i regidora de Cultura del consistori palafollenc.

Des de la setmana passada ja es poden fer les sol·licituds a través d’un formulari que es pot trobar al web de Ràdio Palafolls i al de l’Ajuntament. Segons ha informat aquest matí el consistori, el formulari es manté en vigor fins a les 2 del migdia d’avui dilluns.

Les hores s’assignen segons l’ordre de sol·licitud i en torns de mitja hora per facilitar l’organització de la visita dels 3 Reis. Un cop omplert el formulari es comunicarà a les famílies l’hora i l’espai on es podrà donar la carta. Per accedir al recinte caldrà ensenyar la invitació confirmada.

Pla ha demanat a les famílies que col·laborin amb l’aplicació de les mesures de prevenció i seguretat perquè tot plegat vagi bé, i ha avançat que l’ajuntament i Ses Majestats estan treballant amb una carta per recordar el funcionament de les visites.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’avisa a les famílies que, en cas d’algun imprevist o de necessitar més informació sobre la rebuda dels 3 Reis, es contacti amb l’àrea de Cultura del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics