URGENT

El Geriàtric de Palafolls rep una vuitantena de dosis de la vacuna de la Covid-19

Compartiu aquesta història
Foto: Geriàtric Palafolls

S’ha fet esperar, però finalment ahir dilluns 4 de gener va ser la data escollida per administrar les primeres vacunes al Geriàtric i centre de dia Palafolls, situat a l’antiga carretera de Malgrat.

A dos quarts de 4 de la tarda, un equip del CatSalut desplaçat al centre va iniciar el procés de vacunació als residents del geriàtric, catalogat com a “residència verda” després de no haver-s’hi detectat cap cas de coronavirus durant tota la pandèmia. Després dels residents va ser el torn dels professionals del centre.

Eva Álvarez, treballadora social del geriàtric, afirma que l’arribada de les vacunes era una notícia molt esperada al centre.

La campanya de vacunació del geriàtric palafollenc va administrar unes vuitanta dosis, mentre que mitja dotzena de persones, entre personal i residents, van decidir no rebre la vacuna per motius de salut o altres raons personals.

Álvarez explica que ara toca esperar 21 dies perquè es torni a administrar una segona dosi de reforç.

Les vacunacions de la Covid-19 al Geriàtric de Palafolls no van quedar exemptes dels retards que ha patit la campanya del Departament de Salut, i que va començar el passat 27 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics