Ses Majestats també s’instal·len en campaments fixos a la majoria de municipis del voltant

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

L’arribada dels 3 Reis en plena pandèmia ha estat un escenari sense precedents que ha obligat a tot el territori a esforçar-se perquè Ses Majestats poguessin arribar sense problemes i amb la màxima normalitat possible a tots els indrets i complir amb la il·lusió dels més petits.

A la majoria de municipis de la nostra zona, els 3 Reis Mags d’Orient també han optat per rebre a la població amb espais estàtics, per complir així amb les mesures anti-Covid.

En el cas de Malgrat de Mar s’ha optat per instal·lar un campament reial al pavelló Germans Margall ja des dels dies previs a la jornada d’avui, un format similar al de Tordera, on Ses Majestats reben aquesta tarda als infants de la vila al Parc de la Mullera. També a Calella s’ha optat perquè la comitiva reial s’instal·lés a la Fàbrica Llobet-Guri, en aquest també els dies previs a la vigília.

A Blanes, els Reis Mags s’han instal·lat ja des d’aquest matí en un campament exterior situat a l’exterior de la Ciutat Esportiva, on avui els infants hi poden passar amb les seves famílies al llarg de 10 sessions matí i tarda. En aquest últim cas, es fa també una retransmissió en streaming dels actes.

Àngel Canosa és alcalde de Blanes.

L’Ajuntament de Blanes ha incrementat la freqüència de viatges de la Línia 2 del bus urbà, amb parada a la Ciutat Esportiva, i la Policia Local regularà el trànsit a la rotonda d’accés de la carretera GI-600 per evitar retencions.

Altres municipis, com Pineda, han optat per adaptar la tradicional cavalcada a recorreguts per tot el municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics