Acaba amb èxit el casalet de Nadal de Palafolls

Casalet de Nadal a Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dimarts va tancar-se el casalet de Nadal impulsat a Palafolls com a activitat lúdica pels més petits del municipi. L’activitat, que va arrencar el dimarts 22 de desembre, es va plantejar davant la impossibilitat de celebrar el tradicional i popular parc de Nadal Juga Juga degut a les circumstàncies sanitàries.

El casal s’ha estat duent a terme durant els dies no festius de les festes nadalenques a les antigues escoles de la plaça del Fòrum Palatiolo, en un sol torn de matí, de 9 a 1 del migdia, i hi han participat un total de 23 infants d’edats a partir de P3.

Míriam Moreno, directora del casal de Nadal de Palafolls, explica que davant el coronavirus s’han potenciat, sobretot, les activitats a l’exterior.

Durant els dies en què s’ha estat duent a terme el casal, els infants participants han pogut fer jocs, manualitats, gimcanes i excursions, tot plegat adaptat a les circumstàncies imposades per la Covid-19.

En aquest sentit, tot i l’afectació del coronavirus, Moreno afirma que s’ha pogut realitzar la programació prevista. La directora admet, però, que sense la pandèmia segurament s’haguessin pogut fer més tallers interiors.

Paral·lelament a aquesta activitat, també durant les festes de Nadal s’han estat oferint al Palauet diversos tallers adreçats a nens i nenes d’edats compreses entre els 0 i els 12 anys. Entre el 23 i el 4 de gener es van oferir jocs gegants, tallers de pals de tió i bombolles de sabó, un espectacle de màgia i una escola de circ; unes activitats per les quals també va ser necessària la inscripció prèvia com a mesura preventiva davant la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics