L’Hospital de Calella reorganitza l’activitat quirúrgica davant l’afectació de la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha impulsat noves mesures per poder atendre l’augment progressiu d’ingressos de pacients amb coronavirus, amb l’objectiu d’alliberar llits d’hospitalització i poder atendre a pacients amb Covid-19 que ho requereixin.

Per aquest motiu, segons informa l’ens sanitari, a l’Hospital Sant Jaume de Calella s’ha optat per reduir l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés, i es dona prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable urgent. A la vegada, s’ha informat que es manté oberta la unitat de cirurgia sense ingrés.

Pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, la corporació ha optat per mantenir-hi, ara per ara, tota l’activitat quirúrgica programada. En aquest centre s’hi realitza l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia.

Segons avisa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquestes mesures poden anar variant i adaptant-se a l’evolució de les dades segons la situació de cada centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics