Ja es pot reservar el taxi a demanda per dilluns que ve, primer dia de servei

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda es va celebrar la xerrada telemàtica per presentar el nou servei de taxi a demanda de Palafolls, que entrarà en funcionament a partir de dilluns vinent.

La sessió va servir de presentació oficial del servei, amb la presència de responsables polítics del consistori i també dels encarregats de la gestió del projecte, provinents de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, que van resoldre dubtes i inquietuds davant d’aquesta nova alternativa de desplaçament municipal, i que van plantejar membres de diferents associacions veïnals i de pensionistes de Palafolls.

Tal i com ja havia avançat aquests darrers dies el consistori, a partir d’avui ja es pot sol·licitar el servei de taxi a demanda pel primer dia en què entrarà en funcionament, el proper dilluns 18 de gener. La sol·licitud s’ha de fer trucant al telèfon 900 69 65 66, amb atenció de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre.

Helena Carles és regidora de Transports de l’Ajuntament de Palafolls.

Entre els dubtes que van sorgir a la xerrada telemàtica d’ahir dimarts, alguns veïns van preguntar què passa a les zones de Ciutat Jardí o Mas Reixach on hi ha carrers que pertanyen un costat a Palafolls i l’altre a municipis veïns com Santa Susanna o Tordera. En aquest cas, segons explica Carles, es donarà servei a tota la urbanització, encara que el domicili estigui situat a la part de la localitat veïna, sempre que el desplaçament sigui cap a Palafolls.

El servei de taxi a demanda, que començarà a operar a partir d’aquest dilluns, es mantindrà com una prova pilot durant 3 mesos, amb la previsió de fer una primera valoració del funcionament al cap de 2 mesos i mig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics