Demà entra en funcionament el nou servei de taxi a demanda a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns, 18 de gener, és la data marcada pel consistori per la posada en marxa del nou servei de taxi a demanda al nostre municipi, que a partir de demà s’afegirà a l’oferta de transport públic de la vila.

El servei realitza trajectes des del domicili de l’usuari sol·licitant fins a una de les dues parades que s’han habilitat al centre de Palafolls, i que s’han ubicat davant del CAP i a la plaça del Fòrum Palatiolo. També es realitzen els viatges a la inversa.

El taxi a demanda es pot demanar, amb 24 hores d’antelació, trucant al telèfon gratuït 900 69 65 66, i reservar dia i hora per realitzar el trajecte, que ha de ser dins del terme municipal de Palafolls. En el cas de les urbanitzacions palafollenques que tenen carrers que pertanyen a diferents municipis segons el cantó de la vorera, o també al caravàning, on alguns dels seus habitants no hi resideixen habitualment, el servei es podrà utilitzar igualment, ja que donarà cobertura a totes aquestes zones.

Si algun usuari necessita reservar plaça pels propers dies, caldrà que s’esperi a demà dilluns, ja que l’atenció telefònica del servei opera de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. També s’ha informat que, en cas d’haver d’anul·lar la reserva, cal fer-ho amb una antelació mínima de dues hores.

El cost d’un trajecte per persona és de 2 euros, i es pot compartir vehicle amb altres usuaris si la capacitat és suficient i es coincideix en el recorregut; en aquest cas, però, es manté igual el cost per persona i viatge.

El servei de taxi a demanda es posa a disposició de la ciutadania de Palafolls de dilluns a divendres, de dos quarts de 8 del matí fins a les 8 del vespre, i durant tres mesos es considerarà una prova pilot. D’aquí a dos mesos i mig, segons ha informat el consistori, es farà una primera valoració del funcionament d’aquesta nova alternativa a la mobilitat municipal.

El taxi a demanda de Palafolls és un servei gestionat des de l’AMTU, l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics