Sant Genís renovarà el vot a Sant Sebastià en una festa petita adaptada a la Covid

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper cap de setmana Sant Genís celebrarà la seva festa petita, coincidint amb Sant Sebastià, festivitat que es commemora aquest dimecres, 20 de gener.

A diferència d’altres anys, i com ha passat amb tots els esdeveniment culturals des de la primavera passada, la festa petita de Sant Genís d’enguany ha hagut de programar-se adaptant-se a les circumstàncies sanitàries. Per aquest motiu, i després de parlar-ho amb l’Associació de Veïns de Sant Genís, enguany només es durà a terme l’ofici solemne i la renovació del vot a Sant Sebastià, dos actes que es faran seguits el proper diumenge 24 a partir de dos quarts d’1 del migdia.

Susanna Pla és regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

La regidora explica que la pandèmia ha impossibilitat programar la resta d’activitats que, any rere any, s’incloïen dins de la festa petita de Sant Genís, però explica que la intenció és celebrar-ho més endavant, quan la situació ho permeti.

Tradicionalment, els palafollencs renoven el vot a Sant Sebastià, el sant protector davant la pesta del segle XVII, un costum que es remunta a l’any 1652.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics