Palafolls millora diversos equipaments exteriors de les escoles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls està treballant aquests dies en la millora de diverses de les instal·lacions que hi ha als espais exteriors de les escoles Mas Prats i Les Ferreries.

Es tracta de petites millores en els espais on els infants fan les activitats d’esbarjo, com les estructures pels sorrals, els estacionaments de bicicletes o gronxadors de tipus “Cestone”.

Segons el consistori, els treballs s’emmarquen en les actuacions de millora que ja van començar amb la pacificació de la zona escolar a l’inici de l’actual curs 2020-2021, i que s’han fet per adaptar els centres a la nova situació arran de la pandèmia.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

Les actuacions s’han fet conjuntament entre les àrees d’Educació, Territori i Medi Ambient, i s’han dut a terme a les dues escoles de Palafolls, on l’ajuntament és responsable del condicionament i manteniment de les instal·lacions.

En el cas de l’Institut Font del Ferro, tot i que aquesta responsabilitat recau en el Departament d’Educació, el consistori també hi ha estat actuant en l’adequació d’alguns dels accessos i espais exteriors.

L’Ajuntament de Palafolls considera que cal apostar per  aquestes actuacions de millora en els equipaments escolars perquè, assegura, reverteixen positivament en la qualitat educativa dels infants del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics