La població de Palafolls creix més d’un 2% en l’últim any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls segueix incrementant el seu nombre d’habitants. Segons les dades de l’informe publicat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, la nostra vila compta actualment amb 9.613 veïns, dels quals 4.814 són homes i 4.799 són dones.

La xifra, provinent de l’IDESCAT i corresponent a l’1 de gener de 2020, resultant de la revisió del Padró municipal, mostra com a Palafolls hi ha hagut una crescuda del 2,21% de la població en l’últim any -208 habitants més.

De fet, aquest creixement demogràfic és la tònica general a la gran majoria de municipis de la comarca del Maresme, on l’increment s’ha registrat en 28 de les 30 localitats. Només decreix la població a Cabrils -un -0,09%- i a Premià de Dalt -un -0,07%. Per altra banda, on més puja és a Dosrius -un 3,12%-, Santa Susanna -2,96%- i Pineda de Mar -un 2,61%.

A nivell comarcal, el Maresme compta actualment amb un total de 458.626 habitants, i se situa com a quarta comarca a Catalunya amb més pes poblacional -amb un 5,89% de la població catalana-, per darrere el Barcelonès, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

El Maresme ha registrat un augment demogràfic durant 21 anys consecutius, i en un any ha sumat pràcticament 6.000 habitants nous.

Consulteu en el següent enllaç totes les dades relatives a la demografia comarcal: Població Maresme – Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics