Els comerciants, hotelers i càmpings de Malgrat és conjuren per superar la crisi provocada per la covid19

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants, i els hotels i càmpings de Malgrat de Mar  han publicat a les últimes hores un comunicat conjunt en el que es mostren optimistes per remuntar els efectes devastadors de l’any passat. 

Els tres sectors suposen gran part del teixit econòmic de Malgrat i han volgut llençar un missatge d’optimisme pel futur, però no han estalviat crítiques a les administracions i a la qualifiquen de gestió erràtica sobretot en els últims temps amb mesures confuses.

Tot i això estenen la mà a l’Ajuntament de Malgrat per treballar plegats en la creació de les condicions idònies per una recuperació econòmica en aquests sectors comercials i hotelers, els més danyats al municipi per la crisi provocada per la covid 19. En parla en Miquel Casajuana, vicepresident de l’Associació d’hotelers de Malgrat.

Conscients que després d’una greu crisi s’obren períodes d’oportunitat el teixit comercial i hoteler de Malgrat creu que hi haurà una ocasió immillorable per preparar-se pel futur amb audàcia i determinació. 

En aquest sentit demanen al consistori que els tinguin presents a l’hora de traçar les estratègies de futur per remuntar la situació actual. En parla Francesc Cano, president de l’Associació de Comerciants de Malgrat.

En aquest sentit les entitats demanen ser partícips de les taules de treball que es creïn per contribuir a la recuperació dels sectors productius  al municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics