Les fundacions d’Aspronis i del Molí d’en Puigverd es diputen el contracte de jardineria de Palafolls

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop acabat el termini de presentació de propostes per aconseguir el contracte de manteniment de parcs i jardins del nostre municipi, només dues empreses s’han presentat per optar a la concessió del servei.

Tant la Fundació del Molí d’en Puigverd com la Fundació Aspronis treballen en diferents línies per a la integració social i laboral de persones amb necessitats especials. Per això les dues tenen divisions destinades a inserir laboralment als seus usaris, una d’elles en el sector de la jardineria.

De fet, es dona el cas que fins ara eren aquestes dues fundacions les que compartien el manteniment dels espais verds del nostre poble, però amb la nova licitació, només una empresa podrà desenvolupar les tasques.

El nou contracte de jardineria preveu una despesa anual de 350 mil, el que segons el consistori és un augment de prop del 50% que el que estava estipulat fins ara. És una xifra orientativa, ja que les empreses poden oferir fer el servei per un valor inferior.  Sigui com sigui es preveu  més freqüència de neteja i ja s’inclourà els  nous espais a condicionar.

El consistori haurà ara d’analitzar les propostes de les dues Fundacions per decidir quina de les dues aconsegueix el contracte que es preveu de 3 anys, amb una possible pròrroga de 2 anys més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics