Més xerrades i tallers a la nova escola de pares i mares

Foto: Pexels - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls torna a posar en marxa el servei d’Escola de Pares i Mares,. un recurs municipal destinat a donar suport a les famílies amb fills menors d’edat del nostre municipi. Un suport que es materialitza en tres línies d’actuació. 

D’una banda hi ha les tradicionals xerrades sobre diferents assumptes relacionats amb l’educació i el creixement dels més petits. En aquest sentit, el nou servei incorpora més xerrades de les habituals. De fet la previsió és que hi hagi una xerrada cada mes amb un itinerari marcat d’acord amb el nivell educatiu dels fills. Precisament la primera de les xerrades es farà aquest proper dilluns i, davant l’excepcionalitat del moment es farà de forma telemàtica. La primera xerrada serà per presentar el projecte i exposar la necessitat d’acompanyament i de la coresponsabilitat educativa. Ho explica Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Una altra línia de treball de l’escola de Pares i Mares és l’atenció personalitzada en la que un professional atendrà individualitzadament els casos o consultes directes derivades des dels diferents centres escolars del nostre municipi. En aquest espai d’atenció les famílies poden exposar les seves necessitats o problemàtiques per obtenir un assessorament personalitzat.

La principal novetat de l’Escola de Pares i Mares és la realització de tallers d’atenció de petit format. Si els professionals detecten algun tipus de problemàtica comuna, s’organitzaran tallers o dinàmiques de grup que permetin treballar conjuntament les preocupacions. Aquests tallers no són oberts al públic en general i hi participaran aquelles famílies que siguin derivades pels centres educatius o pels propis professionals responsables del servei.

Totes aquestes accions incloses a l’escola de Pares i Mares són gratuïtes i ha entrat a formar part del programa educació 360 engegat per l’Ajuntament de Palafolls.

Les xerrades sí que són obertes a tota la ciutadania i per participar-hi cal omplir un formulari a la pàgina web de l’Ajuntament. Posteriorment es rebrà un correu amb l’enllaç d’accés a la xerrada, que de moment es farà telemàticament a través de la plataforma Zoom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics