URGENT

El malgratenc David Verdaguer nominat als Goya

Compartiu aquesta història

L’actor ha estat nominat pel seu paper de professor substitut a la pel·lícula “Uno para todos” del director David Ilundain. Verdaguer ja va estar nominat fa 6 anys com a millor actor revelació per la pel·lícula “10.000 km” i al 2018 va guanyar el Goya, com a millor actor de repartiment per “Estiu 1993” de Carla Simon. 

El malgratenc ha estat vinculat a les entitats culturals i teatrals de Malgrat i Pineda i es va donar a conèixer al món de la televisió, amb participacions als programes APM o recentment presentant Tabús a TV3.

Actualment es pot veure a Verdaguer dalt de l’escenari del Teatre Poliorama de Barcelona, fins a finals de febrer, amb l’obra “El mètode Grönholm”.

Entre la llista de nominats per la 35a edició dels Premis Goya no hi ha cap de les dues pel·lícules blanenques que aspiraven a aconseguir alguna de les nominacions

Es tracta d’una banda de ‘Bronko’, del polifacètic artista Isaac Ulam, que optava a ser nominat en 10 categories, i d’altra banda el film ‘A Casa’, del cineasta Raül Busquets, que optava a la nominació a 15 categories. 

Les dues optaven a ser nominades com a ‘Millor Pel·lícula’ i ‘Millor Director Novell’.

Finalment la gala de lliurament de premis Goya 2021 es farà a  Málaga el proper dia 6 de març, però amb l’actual situació de pandèmia, l’organització ja avisa que enguany es farà a porta tancada i amb l’única presència dels nominats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics