URGENT

Trucades a la gent gran que viu sola per saber la seva situació davant la baixada de les temperatures

Compartiu aquesta història

Coincidint amb l’arribada del fred més sever i amb la prolongació de la situació pandèmica per covid19,  l’Ajuntament de  Palafolls està realitzant trucades telefòniques a la gent gran del nostre que viu sola  per conèixer la seva situació,  el seu estat i les seves necessitats.

En concret l’Àrea de la Gent Gran està trucant als majors de 60 anys que viuen sols al nostre municipi per validar i preocupar-se per la seva situació actual. Ho explica Sònia González, regidora de gent gran.

Aquestes trucades són independents del control que ja realitza Serveis Socials de les persones més vulnerables, i es fan a qualsevol persona, no usuària dels serveis socials, de més de 60 anys i que visqui sola i, d’entrada, sense problemes de vulnerabilitat.

Són en total d’un centenar de persones que es van trucant per tal que se sentin acompanyades i poder resoldre, en la mesura del possible les seves necessitats o preocupacions i, si fons necessari, activar o vehicular el grup de voluntaris o els recursos municipals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics