Trucades a la gent gran que viu sola per saber la seva situació davant la baixada de les temperatures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb l’arribada del fred més sever i amb la prolongació de la situació pandèmica per covid19,  l’Ajuntament de  Palafolls està realitzant trucades telefòniques a la gent gran del nostre que viu sola  per conèixer la seva situació,  el seu estat i les seves necessitats.

En concret l’Àrea de la Gent Gran està trucant als majors de 60 anys que viuen sols al nostre municipi per validar i preocupar-se per la seva situació actual. Ho explica Sònia González, regidora de gent gran.

Aquestes trucades són independents del control que ja realitza Serveis Socials de les persones més vulnerables, i es fan a qualsevol persona, no usuària dels serveis socials, de més de 60 anys i que visqui sola i, d’entrada, sense problemes de vulnerabilitat.

Són en total d’un centenar de persones que es van trucant per tal que se sentin acompanyades i poder resoldre, en la mesura del possible les seves necessitats o preocupacions i, si fons necessari, activar o vehicular el grup de voluntaris o els recursos municipals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics