Malgrat habilitarà el pavelló vell, el casal d’avis i el centre cívic com a nous centres electorals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La recomanació de no usar espais escolars per als propers comicis i buscar nous centres de votacions amplis que ajudin a evitar les aglomeracions de votants han portat a Malgrat a habilitar el pavelló vell, el centre cívic i el casal d’avis de Can Campassol com a nous punts de votació per aquest proper 14 de febrer.

D’aquesta manera, en les properes eleccions catalanes, el pavelló vell de l’av Tarragona absorvirà els ciutadans que habitualment votaven a les antigues cases dels mestres, a l’escola Montserrat i a l’institut Ramon Turró; al Centre cívic del barri del castell votaran els malgratencs que ho feien habitualment a l’escola Marià Cubí i qui votava a la biblioteca haurà de fer-ho, en aquestes properes eleccions, al casal d’avis de Can Campassol.

Es mantindran com a centres electorals el pavelló Germans Margall i l’Arxiu municipal que ja són espais electorals habitualment.

La majoria de municipis hauran de canviar els seus punts de votació habituals de cara al 14F, ja que es recomana no usar escoles i buscar espais molt amplis, amb possibilitats de crear circuits de sortida diferents als d’entrada per tal d’evitar aglomeracions.

A Palafolls, per exemple, com ja va avançar aquesta emissora la passada setmana, s’ habilitarà el teatre, el palauet i el casal d’avis per poder votar el proper 14 de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics