El teatre de la Costa Brava Sud presenta nova programació, tot i la covid19

Teatre de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’ha presentat les diferents actuacions que acolliran els teatres de Blanes i Lloret sota el paraigües conjunt de Teatre de la Costa Brava Sud. La nova temporada s’enceta a finals de mes i inclou espectacles reconeguts com ‘Kràmpak’, ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’,  o les actuacions de Manu Guix o Juan Carlos Ortega.

Justament Ortega serà l’encarregat d’obrir la programació dissabte de la setmana vinent, amb el “Show de Ortega” l’adaptació teatral de les col·laboracions que el còmic desenvolupa a sobretot a la ràdio.

El veterà comunicador, que passava els estius a Palafolls, va ser guardonat amb el Premi Ondas 2016 per la seva trajectòria professional.

La segona proposta escènica serà l’obra ‘Kràmpak’, la comèdia de Jordi Sánchez que va ser l’avantsala de la coneguda sèrie de televisió de finals dels 90  ‘Plats Bruts’ i que es representarà a Blanes el proper 20 de març.

La següent cita teatral, ja a l’abril i també a Blanes, serà amb un monòleg ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, amb l’actor Jordi Díaz. Un espectacle divertit basat en el llibre del mateix nom de John Gray, que es planteja com una guia essencial per entendre la parella amb una aproximació humorística com a brúixola constant i necessària.

La quarta i darrera proposta teatral és pel 8 de maig, quan es representarà ‘Likes’, que gira entorn de les xarxes socials i les actuals conductes i comportaments que han imposat sobretot a la joventut. La protagonitzen quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cadascun amb les seves respectives professions. La publicació d’una foto fortuïta desencadenarà una reacció inesperada a les xarxes que els fa plantejar-se precisament tot aquest món.

Aquesta obra també es veurà al Teatre de Blanes, on el 6 de juny es veurà l’únic espectacle musical amb  ‘Una Nit amb Manu Guix’, que actuarà amb el seu piano per oferir una actuació intimista i farcit de gran èxits.

La programació d’enguany inclou el ‘Cicle de Cinema Gaudí’ organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català, i que projectarà el tercer dijous de cada mes una estrena de producció catalana per tot el territori a un preu de només 4 €.

El cicle arrencarà el 18 de febrer amb la multi nominada pel·lícula d’Icíar Bollaín ‘La Boda de Rosa’, protagonitzada per Candela Peña, Sergi López i Nathalie Poza.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics