Arrenjats 8 habitatges de Malgrat per millorar seguretat de les persones grans 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns anys Malgrat participa del Programa d’Arranjament d’Habitatges. Un programa finançat per la Diputació de Barcelona, amb el que  l’Ajuntament gestiona les petites reformes que es fan en habitatges de persones grans que viuen soles i poden tenir problemes amb l’autonomia diària.

De fet l’objectiu del programa és la de garantir les condicions de seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica als habitatges de les persones grans que hi participen i que són triades pels serveis socials de l’Ajuntament ja que va adreçat a majors de 65 anys amb  discapacitat o situació de dependència, o amb insuficiència de recursos econòmics, tot i que també s’orienta a persones menors d’aquesta edat amb necessitats.

Durant l’any passat, es van tramitar 8 arranjaments d’habitatges la majoria per afavorir l’accessibilitat i facilitar la higiene personal, amb actuacions com la substitució de la banyera per plat de dutxa, tractament antilliscant de paviments, adaptació del lavabo o el canvi d’aixetes. En total es van invertir 14.000 euros que són finançats per la Diputació de Barcelona. 

Palafolls també preveia fer aquesta actuació, però finalment s’ha posposat per aquest any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics