Tordera estrena una exposició a l’aire lliure amb reproduccions de l’artista local Natàlia Ruiz

Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Tordera

Des d’aquesta setmana, el municipi veí de Tordera compta amb una nova instal·lació artística a peu de carrer. Es tracta de reproduccions de l’obra de l’artista local Natàlia Ruiz. En concret, l’obra consta de quatre reproduccions impreses sobre forex amb paisatges florals i tradicionals nines japoneses “kokeshis”.

Segons informa Ràdio Tordera, aquests quadres, que s’han instal·lat al mur de Can Comaleras del carrer Mes, són una mostra de la línia estètica amb “aires infantils i naïfs” que l’artista reprodueix en gran part de la seva obra.

Ruiz ha exposat la seva obra de manera individual i col·lectiva arreu del territori català i espanyol, així com en diverses ciutats d’Europa i del Japó.

Segons el govern de Tordera, amb aquesta iniciativa i les que es preparen per als propers anys en aquest sentit se segueix apostant “perquè la cultura formi part dels espais comuns, perquè es pugui compartir i seguir creant un patrimoni cultural propi, que formi part del paisatge urbà que ens interpel·li amb naturalitat i que doni valor a iniciatives artístiques locals”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics