El nombre d’ingressats als hospitals de Calella i Blanes s’acosta al pic màxim assolit a la segona onada 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons l’últim recompte presentat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva actualment hi ha 93 pacients ingressats a Calella i Blanes per coronavirus. és la segona xifra més alta d’ingressats per aquesta afecció després de la registrada a principis de novembre, en la segona onada, quan la xifra s’enfilava fins les 97 persones ingressades.

Durant la primera onada, els centres hospitalaris de referència van arribar a tenir ingressats fins a 83 pacients per covid19.

Aquests 93 ingressats a dia d’avui suposen 16 pacients més que l’últim recompte de dijous passat, un 20% d’increment. Actualment hi ha 43 persones a l’Hospital de Calella, 34 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

Les dades no són bones i des de principis d’any s’ha doblat el nombre d’ingressats als hospitals de la nostra zona.

Des de l’1 de gener a Palafolls s’han detectat 82 positius per covid19, ja sigui amb PCR o amb test d’antígens. A Malgrat el nombre de positius en aquests primers 25 dies de l’any superen els 200 i a Tordera ja són 155. 

Cal recordar que ni l’hospital de Calella ni el de Blanes tenen UCI i que els pacients més greus són derivats a d’altres centres sanitaris més grans com el Trueta a Girona o Can Ruti a Badalona, entre d’altres. Des de dijous s’han derivat 2 pacients a aquests centres més grans i s’han registrat 9 morts entre Calella i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics