Blanes debat avui adaptar les Ordenances Fiscals a la situació imposada per la pandèmia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra avui dijous la sessió plenària de caràcter ordinari del mes de gener, una setmana després del ple extraordinari per designar els membres de les meses electorals del 14-F.

A diferència de l’anterior, aquest ple ordinari tornarà a ser telemàtic, i inclourà un total de 9 punts a l’ordre del dia. Entre les qüestions més destacades hi ha el debat de les modificacions a les Ordenances Fiscals 2021, actualment vigents, perquè es pugui continuar donant suport al teixit econòmic i a la ciutadania afectada per la Covid-19. El consistori blanenc, que va aprovar les ordenances el mes d’octubre, ja va avisar que caldria fer ajustos a les taxes i preus públics segons les necessitats arran de la pandèmia.

D’altra banda, el ple d’avui a Blanes es donarà compte de l’acord de modificació de línies i horaris del transport públic urbà de viatgers al municipi, en vigor des de principis d’aquest mes de gener.

La sessió donarà compte també de tres sentències judicials, dues d’elles relacionades amb un mateix establiment turístic, mentre que la tercera desestima una reclamació patrimonial.

El ple també debatrà l’adquisició d’un nou vehicle per la Policia Local de Blanes, l’autorització al Consell Comarcal de la Selva perquè pugui encarregar determinades actuacions tributàries a l’Agència Tributària de Catalunya i cedir les dades corresponents.

La sessió d’aquest vespre també posa a debat dues mocions, una sobre les ocupacions d’habitatges i una altra sobre els talls en el subministrament elèctric i l’increment del preu de la llum.

El ple de l’Ajuntament de Blanes se celebra a partir de les 7 de la tarda i es podrà seguir en directe, per streaming, a través dels canals telemàtics del consistori i els mitjans de comunicació locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics