Malgrat estudiar obrir totalment al trànsit el carrer Sant Esteve en dies d’escola

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals de l’any passat el consistori va arranjar la pavimentació del turístic carrer Sant Esteve, una via que des de fa anys té el trànsit rodat prohibit. Ara fa uns dos anys, però, el carrer reobre temporalment quan es tanca el carrer escoles per donar més seguretat a l’entrada i sortida dels estudiants de l’escola Montserrat.

Ara el consistori estudia reobrir normalment el trànsit en al carrer Sant Esteve no només durant l’entrada i sortida d’estudiants, sinó durant tota la jornada durant el període lectiu de les escoles. És a dir que durant tot l’estiu o la setmana Santa, per exemple, el trànsit estarà prohibit en aquesta via.

Ara com ara el consistori i els veïns i comerciants estan negociant com aplicar aquesta reobertura, ja que els comerciants mostren el seu recel i la voluntat del consistori és negociar una data a partir de la qual s’habilitaria de nou el pas de vehicles estrictament a les hores d’entrada i sortida dels escolars per no afectar l’activitat econòmica quan la campanya turística coincideixi amb la temporada escolar. Segons el primer tinent d’alcalde de Malgrat, Jofre Serret, és una mesura inclosa dins el pla de mobilitat del municipi des de fa ja 5 anys.

La nova pavimentació realitzada al carrer Sant Esteve suporta millor el trànsit rodat per garantir el pas de vehicles durant el període lectiu en aquest carrer que és pràcticament exclusiu de vianants des de fa anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics