Palafolls expedirà carnets de gestors de colònies de gat a cuidadors voluntaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment al nostre municipi hi ha un problema amb les colònies de gats de carrer. La normativa local prohibeix donar de menjar als animals que viuen al carrer, sota l’amenaça de sancions.

Preocupat per la situació, l’Ajuntament de Palafolls vol controlar les colònies de gats que hi ha al nostre municipi i ho vol fer amb l’ajuda de les persones que habitualment donen menjar a aquests animals. Vol regularitzar la seva situació atorgant-los un carnet de gestor de colònies de gats que els donarà una formació bàsica per seguir un protocol establert  i que a més els permetrà estar coberts per la normativa.

Seran aquests voluntaris, degudament identificats, qui permeti controlar les colònies de gats del nostra municipi. Ho explica Sònia González, responsable de salut pública de l’Ajuntament.

Qui vulgui ser gestor haurà d’assistir a una xerrada la setmana que ve per rebre la formació necessària. Una xerrada gratuïta que permetrà aconseguir el carnet que habilitarà per alimentar les colònies i que ajudarà a controlar les colònies.

Cal inscriure’s a la xerrada a través del formulari que trobareu al web municipal.

Aquesta serà la primera acció d’un programa de Benestar Animal que està programant l’Ajuntament  i que inclourà una campanya de cens, xipatge i d’esterilització de gats, gossos i fures i una última acció de promoció del civisme amb les mascotes, que inclourà informació gràfica, però també una campanya sancionadora de les actituds incíviques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics