La campanya #PelsValents supera els 1.000 euros de recaptació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La iniciativa solidària impulsada, en part, des del cos de la Policia local de Palafolls ha aconseguir recaptar un total de 1.019 euros, que aniran destinats a la construcció del Sant Joan de Déu Pediàtric Center Barcelona i per la investigació del càncer infantil.

La campanya #PelsValents va començar ara fa 3 mesos, durant els quals el cos local de seguretat ha estat venent  mascaretes solidàries.

De fet, la iniciativa encara no ha acabat, i les persones interessades en col·laborar-hi poden seguir adquirint les mascaretes a les dependències de la Policia Local de Palafolls, al Fòrum Palatiolo, a través d’un donatiu de 9 euros per les mascaretes d’adult i 8 euros per les infantils. Es tracta de mascaretes homologades FFP2 amb dos models -de colors negre i blanc, i blau i rosa- i que es poden rentar una seixantena de vegades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics